Numele meu este Radu Bădoiu și sunt fotograf. Proprietarul unui mic magazin cu produse unicat, foarte greu de măsurat, cântărit sau evaluat. 

În principiu, vând percepții extrem de subiective despre oameni pe care nu-i cunosc. Spun povești fantastice cu personaje reale aflate în situații cotidiene. 

Locul acesta este o vitrină. Puteți vedea ce fac zi de zi pentru a-mi susține existența. Adică muncă, un principiu de viață foarte intim, care de cele mai multe ori necesită diverse veșminte. Pentru decență. 

Eu am ales plăcerea fotografiei. Și, uneori, stilul de viață boem. 

 

 

Caut personaje. Printre oamenii aflați la evenimente organizate cu grijă sau ceremonii grandioase. Pe stradă, la cafeaua de dimineață sau la muncă. Oricare ar fi aceasta.  

Sunt co-fondator al FotoUnion, un proiect popular despre fotografie și online. Sunt co-organizator al Portret de Femeie, Portret de Copil și Portret de Familie, proiecte fotografice realizate din dorința de a indemna oamenii să-și păstreze amintirile.  

Am creat un tărâm fantastic cu care m-am identificat multă vreme: Lanuldesecara, sub al cărui nume am realizat tabere de fotografie pentru profesioniști și amatori. Sub numele FotoUnion am început proiectul "TFB" (Tabără Foto pentru Bloggeri) unde, vreme de câteva ediții, am susținut seminariile de fotografie din cadrul acestuia. 

Acum sunt freelancer  și mă identific cu fotografia de tip "REPORTAGE". 

Pentru situația în care crezi că ți se potrivește ce fac, pe site există secțiunea CONTACT. Sunt de găsit și pe rețelele sociale: Facebook, Twitter, Instagram.