Q&A este un atelier de fotografie în urma căruia ați putea învăța să utilizați creativ “gadget-urile” pe care tocmai urmează să dați o grămadă de bani. Acestea, oricum, sunt proiectate să producă imagini cu sau fără intervenția voastră.

Acum câteva săptămâni povesteam despre cum va fi la Biertan, primul eveniment al Reportage Session, dintr-o serie desenată pe mai mulți ani. 

Știu acum. Indiferent unde vom merge cu seminarul, în România sau aiurea, spațiul acesta al bisericilor săsești va rămâne "nava amiral". 

Locul unde va începe primăvara și vom închide, iarna, târziu, fiecare sezon.

Am un mare defect și încerc să-l ascund cât mai bine : mă iau foarte în serios atunci când povestesc despre fotografie. Celor interesați. 

Mai precis, despre procesul cerebral (și digital ) care transformă momentul trăit în realitate fotografică. Și-atunci încerc, de prin 2009, să-mi convertesc defectul într-o activitate folositoare: Taberele de Fotografie. 

S-au decantat cele mai consistente elemente ale conceptului timp de 6 ani și, cel mai important, echipa de organizare a desăvârșit munca de ceasornicar pentru a putea vorbi astăzi despre Reportage Session. Adică un nou proiect de workshop-uri foto dedicat tuturor pasionaților de imagine.